Nieuws

Toneelvereniging D' Oekse Leute

"Parels voor de Haaien"

 

 

De voorstellingen zitten er weer op. Iedereen bedankt voor de positieve reacties. Begin september beginnen we weer aan het nieuwe seizoen.

Houdt deze pagina en facebook in de gaten voor meer nieuws!

 

 

9, 10 en 16 & 17 maart 2018 is het weer zo ver. De Hoekse toneelvereniging hoopt weer een succesvolle reeks optredens voor u in petto te hebben.

Komende periode wordt er weer druk gestudeerd en gerepeteerd om er weer helemaal klaar voor te zijn. Het nieuwe stuk is een blijspel in 4 bedrijven geschreven door Jan Duijnhovene. Het stuk is getiteld: “Parels voor de Haaien”

 

In het kort:

In het stuk zijn de passagiers absoluut een mengelmoes van karakters. Het is een bont gezelschap dat in één nacht de overtocht van Nederland naar Ierland gaat maken. Een overtocht om nooit te vergeten. Hoewel de zee rustig is, verlopen de diverse onderonsjes tussen de passagiers tamelijk turbulent. En als dan ook nog eens blijkt dat er kostbare juwelen verdwijnen, breekt de storm helemaal los aan boord. De purser eerste klas moet dan ook samen met zijn zus en zwager, die zo hun eigen plannen voor het snoepreisje hebben, alle zeilen bijzetten om het schuitje waarin ze verkeren niet te laten kapseizen. Kortom weer genoeg verwikkelingen en verrassingen die de nodige hilariteit met zich meebrengen.

 

Vanaf 22 januari zal de voorverkoop starten via onze website en vanaf 13 februari zal de voorverkoop starten via tweewieler de Boer. Kaarten kosten € 6,- voor een volwassene en € 3,- voor een kind <12.

 

Graag doe ik nogmaals een oproep voor vrijwilligers die het leuk lijken om iets voor onze vereniging te doen. Vanaf komend seizoen zijn wij op zoek naar een nieuwe voorzitter en wij zijn doorlopend opzoek naar spelers, decorbouwers enz enz. Voor meer info kunt u mailen naar info@dehoekseleute.nl.

 

Graag tot Maart!

 

Tot ziens,

 

Dennis van Schaick,

Voorzitter toneelvereniging D'Oekse Leute.

 

Copyright 2014 © All Rights Reserved