Nieuws

Toneelvereniging D' Oekse Leute

Nieuws

 

 

'Kom bij' in het Klooster!

 

 

De voorstellingen zitten er weer op. Iedereen bedankt voor de positieve reacties. 

Afgelopen september zijn we weer aan het nieuwe seizoen begonnen.

Houdt deze pagina en facebook in de gaten voor meer nieuws!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 & 16 en 22 & 23 maart 2019 is het weer zo ver. De Hoekse toneelvereniging hoopt weer een succesvolle reeks optredens voor u in petto te hebben.

Komende periode wordt er weer druk gestudeerd en gerepeteerd om er weer helemaal klaar voor te zijn. Het nieuwe stuk is een blijspel in 4 bedrijven geschreven door José Raaphorst. Het stuk is getiteld: “Kom bij in het Klooster!”

 

In het kort:

Tegenwoordig zet menig klooster zijn deuren open. Dat is best wel in trek bij mensen die de dagelijkse drukte en beslommeringen even willen vergeten, en óók uit nieuwsgierigheid natuurlijk. Niet íeder klooster is hetzelfde, en dat blijkt uit dit stuk waar moeder Overste de nodige regels hanteerd! Máár, is dit écht haar roeping? Ook Simonus en Francis hebben onderhand zo hun bedenkingen over de nieuwe toestanden. De gasten zien het wel zitten zo’n weekeindje weg……of waren ze te optimistisch? Uiteindelijk na veel komische taferelen denkt een ieder zijn “weg” gevonden te hebben. Tijdelijk of voorgoed??.

 

Vanaf 21 januari t/m 18 februari zal de voorverkoop starten via onze website en vanaf 20 februari zal de voorverkoop starten via tweewieler de Boer.

Kaarten kosten € 7,50 voor een volwassene en voor een kind <12: € 4,-

 

Bestel hier uw Tickets

 

Hierbij een oproep voor vrijwilligers die het leuk lijken om iets voor onze vereniging te doen. Wij zijn doorlopend opzoek naar spelers, decorbouwers enz enz. Voor meer info kunt u mailen naar info@dehoekseleute.nl

 

Graag tot Maart!

 

 

Lourens Kolijn,

Voorzitter toneelvereniging D'Oekse Leute.